„Ei, Vakarai! Kreipiuosi į jus! Ar norite karo?!“ Situacija arti sprogimo. Erdoganas grasina Vakarams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-10-29 09:24
Pradeda rodyti savo tikrąjį veidelį. Visada sakiau, kad jis toks pats, kaip Putinas, tik dar neatejusi valanda jam reikstis, taip, kaip Putinui. Nera joks jis Ukrainos sajungininkas. Galima suprasti, kodel amerikonai jam nepardave patriot - nes gali tekti su juo kariauti. Blokuodamas nauju saliu priemima i NATO, jis taip mazina sau ir Putinui priesininkus - simple. Europa - pabusk! Reikia propogandos apie situacijos rimtumą, nes daug žmonių galvoja, kad nieko ypatingo nevyksta aplink. Žmonės turi mobilizuotis prieš rimtus reikalus, kad nebūtų šokas ir būtų aišku, dėl ko rimtas karas gali kilti.
vanduo4 2023-10-29 12:30
Artėja ta diena kai Osmanų imperijos likučiai žlugs ir bus įkurtas kurdistanas, Armėnija atgaus savo tautines žemes; O Palestina arba įkurs valstybę arba liks tik gazos ruožas be vakarų kranto. Manyčiau 40 mln. Kurdų tautą reiktų paversti Ukrainos lygio armija ir balansas rytuose nusistovės.
HardAxe 2023-10-31 19:23
Visi viską žino, bet nepaėmę turkijos į sąjungą dabar turėtume turkiją sąjungoj su rusiją, UA kare. Geriau su juo flirtuoti, negu kariauti.
Benediktas 2023-10-31 19:36
Man atrodo, jam vienodo rodo, kokioj jis sajungoj. Kol jam naudinga, skaito save NATO. O jei nores, tai prades karą, prieš Graikiją ar Izraelį (čia jau kraštutiniu atveju aisku). Pagalbos is neverta tiketis, jei reiks kovoti pries Rusija ar Kinija -pasuos.