„Pakyla į tokį lygį, kokio Kremlius nesitikėjo...“ Susprogdinta strateginė aviacijos gamykla  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos „moko rusus elgesio taisyklių“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Ukrainos saugumo tarnybai (SBU) pavyksta pataikyti į taikinius giliai Rusijos teritorijoje, vadinasi, Ukraina turi tolimojo nuotolio priemonių, kuriomis gali nugalėti, sako Kirilas Sazonovas. Tai, kad būtent SBU smogė dviem dronais naftos perdirbimo gamykloje Krasnodaro krašte, yra įrodytas faktas, patvirtino politologo šaltiniai.

Kirilo Sazonovo publikaciją galima perskaityti jo „Telegram“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris analizuoja situaciją dėl SBU smūgių Rusijos kariniams objektams: „Puiku, mano šaltiniai patvirtino: būtent SBU smogė naftos perdirbimo gamyklai Krasnodaro krašte. Du bepiločiai lėktuvai išjungė kuro perdirbimo įrenginius ir sukėlė gaisrą. Svarbus momentas: ten buvo perdirbamas aviacinis kuras, o tai visai logiškas atsakomasis smūgis prieš priešo orlaivius. Jie buvo įspėti: bus atsakomųjų veiksmų.“

Po to politologas išsakė dar vieną įdomią detalę: „Kitas svarbus dalykas – atstumas. Krasnodaro kraštas neturi sienų su Ukraina. Tačiau SBU bepiločiai lėktuvai, oro ir jūrų bepiločiai orlaiviai, pasiekia taikinius gana toli. Dėl to kovos pakyla į tokį lygį, kokio Kremlius nesitikėjo. Ir dabar jis, kaip anekdoto herojus, stebisi: „O mus už ką?“ O už tai. Mes juos mokome civilizuotos visuomenės elgesio taisyklių.“

 

„Į amžiną rusų klausimą „Kiek dar?“ atsakyti pakankamai lengva. Ukrainos saugumo tarnybos vadovas generolas Maliukas sakė, kad priešui prasideda sprogimų sezonas? Sakė. O apie pabaigą dar nekalbėjo, vadinasi, sprogimų dienos tęsiasi“, - džiugiai apibendrino Kirilas Sazonovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(316)
(10)
(306)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: