„Jie pjaus rusus...“ Gali būti, kad Putinas prisižaidė. Artėja didžiulės skerdynės  ()

Skelbiama apie pavojingus Putino žaidimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-01 „Jie pjaus rusus...“ Gali būti, kad Putinas prisižaidė. Artėja didžiulės skerdynės  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už smarkiai išaugusio antisemitizmo Rusijos Kaukazo respublikose stovi Kremlius. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas įsitikinęs, kad gali kontroliuoti šiuos procesus, tačiau jis žaidžia su ugnimi.

Šį perspėjimą rusų rašytojas ir žurnalistas Viktoras Šenderovičius paskelbė laidos „Chodorkovskis LIVE“ eteryje.

„Putinas jau kurį laiką šituo žaidžia... Norėdamas įžiebti nacionalinę temą, ją įkaitinti ir nukreipti savo interesams. O paskui, kai ji peržengia sienas, ja gąsdinti žmones ir sakyti: „Matote, kokie baisumai vyksta? Balsuokite už mane – aš esu stabilumas.“ Tik tas stabilumas – tai nuolatinė ksenofobija, manipuliacijos, agresija“, - sakė Šenderovičius.

Pasak jo, V. Putino įsitikinimas, kad jis gali kontroliuoti šiuos procesus, yra naivus. Situacija bet kuriuo metu gali tapti nekontroliuojama. Ir tokiu atveju blogiausia bus rusams, patikino Šenderovičius.

„Kurstyti šią tarpetninės nesantaikos ugnį, siekiant ant jos pasišildyti, yra labai pavojingas užsiėmimas. Ši ugnis išplis bet kurią sekundę. Prisimenu, kaip praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje Vidurio Azijoje buvo žudomi ir pjaunami rusai. Bandymas uždegti šią energiją, kad nukreiptų ją savo politiniams interesams, trumpojoje perspektyvoje pavyksta, bet ilgojoje neapykanta visada sugrįžta. Deja, Putino ji nepasieks. Bet ji pasieks rusus! Pasitaikius pirmai progai, Kaukazas užsiliepsnos! Kai centras susilpnės, jie viską prisimins: ir mobilizaciją, ir Ermolovą... Jie viską prisimins iki galo. Tik jie pjaus rusus, o ne Putiną, deja. Ir ne Šoigu, ir ne Surovikiną. Jie pjaus tą, kas tuo metu pasitaikys po ranka. Simptomatika tikrai bjauri“, - pabrėžė Šenderovičius.

 

Apskritai, teigė jis, Rusijos imperija sparčiai juda dezintegracijos link. Ir, sprendžiant iš visko, tolesni įvykiai bus labai audringi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(189)
(6)
(183)

Komentarai ()