Beprotybė Rusijoje įgauna pagreitį. „Mieste turiu 47 objektus ir visus atidžiai stebiu!“ Ką skelbia viešbučių savininkė (Video)  ()

Antisemitizmas Rusijoje įgauna pagreitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antisemitizmas Rusijoje įgauna pagreitį. Dagestane mini viešbučių ir apartamentų tinklo „Homestaging“ savininkė Leila viešai atsisakė aptarnauti žydų tautos atstovus.

Rusė savo „Instagram“ paskyroje nedvejodama paskelbė vaizdo žinutę su antisemitiniu pareiškimu, skelbia dialog.ua.

Rusų verslininkė savo abonentus patikino, kad ji ketina iškeldinti žydus, jei su jais susidurs. Ji patikslino, kad žydus atpažins naudodama jos nuomojamuose butuose įrengtas vaizdo stebėjimo kameras.

„Mes neapgyvendinsime žydų. Mieste turiu 47 objektus ir visus atidžiai stebiu! O dabar stebėsiu dar atidžiau. Visuose butuose yra kameros. Į mūsų butus neįsikels nei vienas žydas, kilęs iš Izraelio. Ir net jei jie mus bandys apgauti, aš tai suprasiu ir aš jį iškeldinsiu. Būtinai. Patikėkit manimi. Baikite mus tikrinti per „Avito“ ir klausti, ar nuomojame butus žydams. Ne! Mes nenuomojame!“ – kalbėjo rusė.

 

Paaštrėjus konfliktui Artimuosiuose Rytuose, per Rusiją nuvilnijo antisemitizmo banga. Rusijos valdžia ir žiniasklaida, įskaitant patį diktatorių Vladimirą Putiną, daro apie žydus įžeidžiančius pareiškimus. Visa tai sukėlė prieš juos pogromus. Kaukaze žmonės masiškai reikalauja iškeldinti žydus, degina žydų centrus, įsiveržia į viešbučius, kad surastų žydų tautos atstovus ir su jais susidorotų. Neseniai tūkstančiai dagestaniečių užgrobė oro uostą Machačkaloje, į kurį atvyko lėktuvas iš Izraelio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(13)
(-2)

Komentarai ()