[ŽT] „Tai taip neįtikėtina, kad net sunku komentuoti...“ JAV be žodžių. Ką paskelbė Maskva (Video)  ()

„Šie pareiškimai yra tiesiog neįtikėtini visomis šio žodžio prasmėmis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai taip juokinga, kad net sunku komentuoti“ – pasakė JAV ambasadorius prie ESBO Michaelas Carpenteris, atsakydamas į kaltinimus dėl Ukrainos ir JAV dalyvavimo organizuojant antisemitinį pogromą Dagestane.

„Mes jau pripratome prie Rusijos melo ir propagandos, kuri viską apverčia aukštyn kojomis ir priskiria Ukrainai bei Vakarams nusikaltimus, kuriuos pati Rusija daro Ukrainoje. Tačiau šie pareiškimai (apie įvykius Machačkaloje) yra tiesiog neįtikėtini visomis šio žodžio prasmėmis“, – sakė diplomatas.

Anksčiau Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė įrašė pareiškimą apie įvykius Machačkaloje. Skaityti pranešimą jai buvo nelengva. Matyt, tokiais tamsiais laikais, kai neaišku, gyvas Putinas, ar ne, jai darosi vis sunkiau išlikti blaiviai, skelbia Ukrainos vidaus reikalų ministro pirmasis pavaduotojas Antonas Heraščenka savo „Telegram“ kanale.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: