Užvaldė baimė. „Geriausia „logistika“ - išeiti iš Ukrainos.“ Kur dingo Rusijos aviacija  ()

Rusai tapo atsargesni ir paslėpė išlikusius lėktuvus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-02 Užvaldė baimė. „Geriausia „logistika“ - išeiti iš Ukrainos.“ Kur dingo Rusijos aviacija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po ATACMS smūgio į aerodromą laikinai okupuotame Zaporižios srities Berdianske rusai tapo atsargesni ir paslėpė išlikusius lėktuvus. Dabar jie nenaudoja aerodromo „sraigtasparniams laikyti“.

Tokį pareiškimą per „24 kanalą“ paskelbė Berdiansko rajono tarybos pirmininko pavaduotojas Viktoras Dudukalovas. Anot jo, išlikusią techniką rusai išvežė į rytus arba į Mariupolį, Donecko sritį. Dalis technikos buvo perkelta į okupuotą Krymą. Tuo pačiu metu apgadinta technika išvežta nežinoma kryptimi.

Dudukalovas pažymėjo, kad po Berdiansko aerodromo puolimo įsibrovėliai išvalė šią teritoriją. Dabar ten nieko nevyksta. Nors aerodromas išlieka kariniu objektu, o rusai jį saugo, technikos ten nestato.

„Mums tai bus labai patogu, nes Rusijos aviacija, kuri kažkada šiek tiek trukdė mūsų atsakomajam puolimui, pasitraukė į daugiau nei 90 kilometrų atstumą nuo fronto. O jei nebus atkurta Rusijos aviacijos smogiamoji jėga aerodrome Berdianske, tai reiškia, kad rusai rimtai galvoja apie savo logistikos pertvarką“, – sakė Dudukalovas.

 

Jis užsiminė, kad, tikriausiai, anksčiau ar vėliau, rusai pagalvos, kad jų „logistika“ yra tiesiog išeiti iš Ukrainos valstybės teritorijos ir nutraukti prasidėjusį karą prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(2)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: