„Jis gyvas. Bus kerštas.“ Solovėjus skelbia apie didžiausią Maskvos siaubą (Video)  (1)

„Jis būtų sutiktas su duona ir druska.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos politikos analitikas ir istorijos mokslų daktaras Valerijus Solovėjus, teigęs, kad Putinas mirė spalio 26 d., padarė naują sensacingą pareiškimą. Anot jo, Jevgenijus Prigožinas yra gyvas ir Venesueloje laukia progos grįžti į Rusijos Federaciją.

„Jis grįš į Rusiją, kai tik, jo požiūriu, konfliktas pereis į norimą fazę. Jis grįš ir kreipsis į savo kovotojus, kad užbaigtų pradėtą, bet nebaigtą darbą“, – užtikrintai pareiškė Solovėjus interviu „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

Pasak analitiko, „prisikėlęs“ „Wagner“ lyderis veiks drauge su viena iš elito grupių. Jis tikrai nori atkeršyti visiems žmonėms iš aukščiausių valdžios ešelonų, kurie iš jo tyčiojosi ir laikė jį išsišokėliu.

„Tikriausiai tai yra pagrįsta. Bet, žinote, kai jums labai dažnai drebia į akis, kad tu esi tas ir anas, buvęs nusikaltėlis, virėjas, tada tu tikriausiai labai neigiamai nusiteiki šių žmonių atžvilgiu. Jis nori atkeršyti“, – dar kartą pabrėžė Solovėjus.

 

Tada profesorius pridūrė, kad Prigožinas birželio 24 dieną praleido puikią progą. Jis turėjo labai geras galimybes patekti į Maskvą be jokių problemų. „Jis būtų sutiktas su duona ir druska, aš tai puikiai žinau. Jis nori pakartoti šią istoriją“, – sakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(29)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: