„Ukraina vis tiek bus mūsų!“ Lukašenka pakomentavo Zelenskio „pasiruošimą bėgti“  ()

Baltarusijos prezidentu save laikantis Aleksandras Lukašenka apie Ukrainą pareiškė -„vis tiek bus mūsų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lukašenka pasakoja, kad JAV jau traukiasi į antrą planą, o Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ruošiasi išvykti iš šalies.

„Ukraina vis tiek bus mūsų. Niekam ta Ukraina nereikalinga. Netvarka Artimuosiuose Rytuose... Perspėjau, kai prasidėjo karas, paskambinau Zelenskiui: „Volodia, klausyk manęs, patyrusio žmogaus, aš dirbu daug metų. Kai tik kur nors kils problemų, jie tave pamirš. Taigi kas vyksta? Ukraina nyksta antrame plane. Vadovas turi pagalvoti prieš įtraukdamas šalį į tą ar kitą avantiūrą“, – sakė Lukašenka, tiesiogiai kaltindamas Ukrainą dėl karo.

Savo žodžius jis iliustravo Afganistano pavyzdžiu: „Jie jį apleido ir išvyko. Čia bus lygiai taip pat“.

Pasak Baltarusijos diktatoriaus, JAV yra toli ir Ukraina jai nėra reikalinga. „Jų politika yra purvas, purvas, purvas. Išvirk ką nors tokiame purviname vandenyje... Žinai, ten lengviau gaudyti žuvį. Tokia jų politika. O visa kita suvartojama, kaip šiandien Ukraina. Todėl šis regionas yra mūsų regionas. Tai reiškia, kad būsime kartu“, – sakė Baltarusijos diktatorius.

 

Anot Lukašenkos, anksčiau ar vėliau „Europa nuslinks pas mus, į Rusiją“, nes „Europą šiandien amerikiečiai drasko kaip tik nori“.

Neišrinktas Baltarusijos prezidentas sakė, kad žiūrint į Vakarų politikus, jam „kartais norisi verkti“. „Jie negalvoja apie žmones. Nuėjo, kažką pavogė, įsidėjo į kišenę ir išėjo. Būtent taip, o Zelenskis ruošiasi kažkur išvykti“, – sakė Lukašenka, neįvardydamas savo spėlionių ir gandų šaltinių.

(3)
(56)
(-53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: