[ŽT] „Deja, pasaulis sutiks su šiais mainais...“ Skelbiamas klastingas Putino planas. Gali būti visiška katastrofa  (3)

Atskleistas Putino planas kare prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visai neseniai Putinas bandė nukreipti pasaulio bendruomenės dėmesį nuo Ukrainos į Armėniją ir Azerbaidžaną. Tačiau jam nepavyko, po to jis prisidėjo prie Palestinos ir Izraelio konflikto kurstymo. Tačiau Izraelis – ne paskutinis taškas, netrukus jis įsiplieks kur nors kitur, o po kurio laiko Putinas pasiūlys Vakarams tam tikrą sandėrį, su kuriuo pastarieji galbūt sutiks.

Tokią nuomonę išsakė Rusijos opozicijos žurnalistas Sergejus Aslanianas interviu su Anastasija Gusareva „YouTube“ kanalui „Politeka Online“.

V. Putino pasiūlymas bus toks: „Jūs man atiduokite Ukrainą, o aš jums atiduosiu visas tas šalis, kurias man pavyko „padegti“, - aiškino ekspertas. Tai galėtų būti Taivanas ir Pietų Korėja. Kaip paaiškino Aslanianas, pasaulio ekonomika neišgyvens be Pietų Korėjos, todėl Vakarai, deja, sutiks su šiais mainais.

Tačiau reikia pažymėti, kad Kremliaus diktatorius tokį sandorį Vakarams gali pasiūlyti tik tada, kai kariniai konfliktai įsiplieks visu smarkumu, liesis kraujas ir taps aišku, kad pasaulis atsidūrė ant susinaikinimo slenksčio. Būtent tada „žmogus numeris vienas Žemės planetoje“ pasirodys ant balto žirgo ir pasakys: „Norite, kad aš jums grąžinsiu Izraelį? Sugriautą, bet pakankamai taikų. O norite, grąžinsiu jums Korėją? Tegul ji pati gamina elektroniką ir automobilius. O norite, ir Taivaną jums dabar grąžinsiu? Vienas skambutis telefonu. O jūs man atiduokit Ukrainą.“ Ir pasaulis besąlygiškai sutiks“, - sakė Aslanianas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(49)
(-43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)