[ŽT] To jis dar nedarė. Atsirado signalų, rodančių rimtus Putino ketinimus  ()

Kremlius ruošia dirvą naujiems įvykiams kare prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius bando įkalbėti Ukrainą derėtis, kad galėtų įsitvirtinti laikinai okupuotose teritorijose. Ten dabar jie ties tuo intensyviai dirba.

Tai pareiškė Rusijos publicistas, JAV opozicijos politikas Andrejus Piontkovskis, išanalizavęs prieštaringai vertinamą Simono Shusterio straipsnį apie karą Ukrainoje. Apskritai jis atspindi kairiojo Demokratų partijos sparno nuotaikas, kurios aiškiai nedemonstruoja savo pozicijos Senate.

Kaip pabrėžė A. Piontkovskis, Kremlius deda daug pastangų, kad paskatintų Ukrainą derėtis. Šiuo metu režimas išplatino keturis signalus. Pirmasis buvo mestas dėl save laikančio Baltarusijos prezidento Aliaksandro Lukašenkos, kuris vėl pradėjo kalbėti apie derybų būtinybę.

Be to, V. Putinas netikėtai susitiko su opozicijos veikėju Grigorijumi Javlinskiu, kur jie kalbėjosi apie būtinybę nutraukti karą Ukrainoje. Taip pat tuometinis gynybos ministras Sergejus Šoigu Kinijoje kalbėjo apie tai, kad jau yra sudarytos sąlygos pradėti derybas dėl „pokario padėties Ukrainoje“.

 

Ketvirta. Buvo paskelbta „Levados centro“ apklausa. Akivaizdu, kad Rusijoje niekas nepasirodo be Kremliaus leidimo. Joje teigiama, kad 70 proc. Rusijos gyventojų palaikytų Putiną, jei jis sustabdytų karą, sako Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(47)
(-36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: