„Gyvo masalo žaidimas.“ Ką rezga okupantai  ()

Avdijivkos miestas yra pusiau apsuptas iš trijų pusių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar Avdijivkos miestas iš tikrųjų yra pusiau apsuptas iš trijų pusių. Rusų okupantai rengia „gyvo masalo žaidimą“, kad išsiaiškintų, kur tiksliai yra Ukrainos artilerija.

Tai trečiadienį, lapkričio 8 d., per teletoną paskelbė 110-osios atskiros mechanizuotos brigados, pavadintos generolo Marko Bezručko vardu, pranešėjas Anton Kocukon.

„Miestas iš tikrųjų yra pusiau apsuptas iš trijų pusių. Iš trijų pusių jie (rusai – red.) meta į jį viską, ką gali – tai daro kasdien. Miestas dabar daro baisų įspūdį, jis visiškai sunaikintas“, - sakė Kocukon.

Jis pažymėjo, kad okupantai vykdo tikslinius išpuolius kasdien. Pirmiausia puola užpuolikų pėstininkai. Skirtingomis dienomis jie bando šturmuoti skirtingas pozicijas.

Kocukon pažymėjo, kad įsibrovėliai gavo nuo Ukrainos karių per dantis, po to jie pradėjo persigrupuoti. Dabar rusų okupantai kaupia savo atsargas – šiuo metu yra apie 40 tūkst. personalo, taip pat kaupiama amunicija. Akivaizdu, kad užpuolikai neatsisakė savo planų apsupti Avdijivką, sakė Kocukon.

 

Jis taip pat papasakojo, kad okupantai bando išsiaiškinti Ukrainos artilerijos vietą, organizuodami „gyvo masalo žaidimą“. Jie į puolimą siunčia nedideles 10-20 žmonių grupes.

„Kodėl jie tai daro? Kai ši puolimo grupė sprunka, pakeliamas didžiulis rusiškų dronų skaičius. Tuo metu, mūsų artilerija naikina šiuos pėstininkus, taip jie bando aptikti mūsų artileriją“, - aiškino pranešėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(10)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: