Socialiniai tinklai tiesiog sprogo. „Jūs ką, tikrai manote, kad tai mokymai??? Atėjo laikas Valkirijos operacijai.“ Kas vyksta  ()

Baltarusijos karininkas viename interviu sakė, kad baltarusiai vis tiek gali būti išsiųsti į karą Ukrainoje. Komentaruose po straipsniu užvirė karšta diskusija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-08 Socialiniai tinklai tiesiog sprogo. „Jūs ką, tikrai manote, kad tai mokymai??? Atėjo laikas Valkirijos operacijai.“ Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interviu Charter97.org baltarusių karininkas pakomentavo informaciją, kad Baltarusijos poligonuose vyksta nesibaigiančios pratybos. Jis teigė, kad baltarusių pajėgos dar gali būti išsiųstos į karą Ukrainoje. Nors Baltarusija leido Rusijai atakuoti Ukrainą iš savo teritorijos, oficialios Baltarusijos pajėgos kare nedalyvavo.

Komentaruose po tuo tuo interviu žmonės suskubo paaiškinti, kas iš tikrųjų vyksta Baltarusijoje. Štai keli iš tų komentarų:

„Mokymai“ tęsiasi 80 savaičių. Ar tikrai manote, kad tai tėra mokymai?“

„Prisiekėte tarnauti ne Baltarusijos žmonėms, o mėlynpirščiui banditui Lukašenkai, kuris vagystėmis ir žudynėmis apvogė Baltarusijos struktūras, sukūrė jos teritorijoje banditizmo židinį ir nėra teisėtas šalies atstovas“.

„Net plikis supranta, kad tokį įsakymą jam tektų susigrūsti į užpakalį! Tai vienintelė priežastis, kodėl jis jo neduoda. Bet jei Baltarusijos kariuomenėje yra norinčių tręšti Ukrainos laukus, tada, kaip sakoma, jų valia!“

„Atėjo laikas Baltarusijos kariuomenei vykdyti operaciją „Valkirija“

„Jei esat avių banda, tikrai kur nors išsiųs. Jei tai ne Luka, tai kažkas kitas.“

„Mano žmona ukrainietė. Uošvis ir uošvė yra ukrainiečiai. Giminaičiai Ukrainoje. Kodėl turėčiau vykti į Ukrainą kovoti Putino karo už maskviečius prieš man artimus ir brangius žmones?“

 

„Lukašenka žino, kad kai tik jis duos įsakymą kariuomenei pradėti karą su Ukraina, tai bus paskutinė jo diena valdžioje.“

„Į skerdyklą siunčia paklusnias avis. Ir net jei bus įsakymas, tas įsakymas ateis iš apsimetėlio“.

„Tarakonas duos įsakymą karui tik vienu atveju - jei už jo bus į pakaušį nukreiptas ginklas. Jam nerūpi viskas ir visi, išskyrus valdžią šalyje, kurią jis privatizavo 1996 m. rudenį. Baltarusijoje yra vienintelės pajėgios ginkluotosios pajėgos – Kalinovskio vardu pavadintas pulkas. Viskas, ką šiandien turi Baltarusijos Respublika, tinka pasirodyti prieš pensininkus, studentus ir per paradus. Tai - klounai, o ne kariuomenė. Mūsų kariuomenė kaunasi Ukrainoje.“

(80)
(9)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: