[ŽT] Rusija smogė civiliniam laivui. „Žuvo locmanas...“ (Foto)  (2)

Rusų okupantai sudavė raketinį smūgį užsienio laivui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai sudavė raketinį smūgį į civilinį laivą vieno iš Odesos uostų kryptimi ir pataikė į užsienio laivą, plaukiojantį su Liberijos vėliava. Apie tai Pietų Ukrainos gynybos pajėgų spaudos tarnyba pranešė lapkričio 8 d.

„Tęsdamas civilinės laivybos terorą, priešas klastingai smogė antiradarine raketa Kh-31P vieno iš Odesos uostų kryptimi iš taktinio lėktuvo Juodojoje jūroje“, – rašoma pranešime.

Pažymima, kad raketa pataikė į civilinio laivo, plaukiojančio su Liberijos vėliava, antstatą, kai šis įplaukė į uostą. Spaudos tarnybos duomenimis, trys įgulos nariai, visi Filipinų piliečiai, buvo sužeisti, vienas iš jų paguldytas į ligoninę.

„Žuvo locmanas, o dar vienas uosto darbuotojas buvo sužeistas. Rusija dar kartą patvirtino savo, kaip tarptautinės teroristinės valstybės, statusą“, – teigė spaudos tarnyba.

 

Paskelbtose nuotraukose matyti, kad buvo apgadintos laivo patalpos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(18)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: