[ŽT] „Kovinės operacijos įgauna visiškai kitokį pobūdį.“ Netikėti įvykiai. Ždanovas skelbia apie proveržį (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pakomentavo situaciją kairiajame Chersono krante.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas tęsiasi, tačiau šiandien pastebimiausias pasisekimas yra kairiajame Chersono krante, sakė Olegas Ždanovas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas atkreipė dėmesį į svarbų teigiamą dalyką: Ukrainos gynybos pajėgos į kairįjį krantą perkelia šarvuočius ir jie gali pagreitinti pėstininkų veržimąsi šia fronto kryptimi.

Olego Ždanovo interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas su ukrainiečiais pasidalijo džiugia žinia: „Padėtis kairiajame krante dabar pateko į informacinę erdvę, nors Generalinis štabas karo veiksmų eigos faktiškai dar nekomentavo. Jei paimtume Vakarų šaltinius, įskaitant Amerikos instituto karo analitikus. Iš pastarojo pranešimo galima teigti, kad net naujo Dnepro kariuomenės vado paskyrimas neišlygino situacijos, tai yra, praėjusi savaitė situacijos nepakeitė: mes ir toliau labai lėtai, bet užtikrintai vystome sėkmę kairiajame krante, plečiant placdarmą, kurį turime ten“.

 

Olegas Ždanovas atkreipė dėmesį į svarbų niuansą: „Labai svarbi informacija: pasirodė filmuota medžiaga, kad prasidėjo šarvuočių perkėlimas į kairįjį krantą. Tai labai svarbu, tai reikšminga. Tai rodo, kad kovinės operacijos ten jau gali įgauti visiškai kitokį pobūdį: pėstininkų parama šarvuotų mašinų pagalba“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: