„Pasakysiu labai svarbų dalyką.“ Užpultas Zalužnas. Gordonas skelbia, kas nutiko (Video)  (1)

„Kažkam, tikriausiai, neduoda ramybės pats jo egzistavimo faktas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Gordonas, bendrame sraute su kolege Alesia Bacman, iškėlė svarbią temą apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiąjį vadą Valerijų Zalužną.

„Iš esmės jo dėka mes išlikome gyvi ir tebestovime. Jis tikras herojus, juo žaviuosi. O dabar pasakysiu labai svarbų dalyką: šiandien generolas Zalužnas yra vienintelis viešas asmuo Ukrainoje, prieš kurį visiškai nėra neapykantos“, – sakė žurnalistas.

Tačiau pastaruoju metu viskas pasikeitė, aplink Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado asmenį staiga situacija paaštrėjo. Jis pareiškė savo nuomonę, kodėl taip atsitiko. Jo nuomone, kalta politika.

Pastaruoju metu informacinėje erdvėje nuolat diskutuojama apie rinkimus. Ir, atsižvelgiant į tai, kad žmonės nusivylė daugeliu politikų, įskaitant ir dabartinius, visuomenė pradeda ieškoti, kas galėtų būti prezidentu. Ir daugelis sako: „Zalužnas, mes balsuosime už jį“. Pats Valerijus Fedorovičius nepadarė nė vieno politinio pareiškimo šiuo klausimu. „Ir aš tikiu, kad nepadarys, - sakė ekspertas. - Jis yra tikras kariškis ir supranta, kad šiandien negalima skaldyti šalį. Bet kažkam, tikriausiai, neduoda ramybės pats jo egzistavimo faktas“.

 

Ekspertas paminėjo ir Marianą Bezuglą, kuri suabejojo, ar Zalužnas turėjo laiko parašyti disertaciją 2022–2023 m. Anot jo, daugelio deputatų, patekusių į Aukščiausiąją Radą po „V. Zelenskio“ ženklu, lygis sukelia rimtų abejonių.

„Kai Bezugla pradeda pulti Zalužną, tai man kelia pasipiktinimą. Ką tu darai? Tikiu, kad Zalužnas yra tikras herojus, jis stoiškai ištvers visus šiuos išpuolius ir toliau užsiims pagrindiniu savo gyvenimo darbu - vadovaus Ukrainos kariuomenei į pergalę prieš Rusiją“, – užbaigė Gordonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(289)
(11)
(278)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: