Užpuolė Baltijos šalis. Maskvoje laukinis įsiūtis. Kas nutiko  ()

Europos Komisijos sprendimas sukėlė audrą Kremliuje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-09 Užpuolė Baltijos šalis. Maskvoje laukinis įsiūtis. Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus politikas Dmitrijus Medvedevas paskelbė skandalingą pranešimą apie ES sprendimą pradėti oficialias stojimo derybas su Ukraina ir Moldova.

Lapkričio 8 d. Europos Komisija priėmė istorinį sprendimą, kuriuo rekomendavo Ukrainai ir Moldovai pradėti oficialias stojimo derybas su ES. Ši žinia sukėlė aštrią Maskvos reakciją. Todėl Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas atsakė įžeidžiančiais pareiškimais apie europiečius.

D. Medvedevas savo laukinį įrašą lapkričio 8 d. vakare paskelbė savo oficialioje „Telegram“ paskyroje, praneša Dialog.UA.

D. Medvedevas tradiciškai pratrūko ksenofobišku įrašu, kuriame įžeidinėjo ne tik Ukrainą ir Moldovą, bet ir visą Europą. Graikiją jis išvadino „niekam tikusia“, graikus – „tinginiais“, o Baltijos šalis ir Bulgariją – „antrarūšėmis padugnėmis“.

Įžeidinėdamas europiečius, jis tuo pat metu bandė juos įtikinti, kad Ukrainos ir Moldovos įstojimas neva patrauks ES žemyn. Putino režimo atstovas spaudai, ko gero, kaip niekada tryško pykčiu, tuo parodydamas, koks skaudus Rusijos Federacijai tapo ES sprendimas.

 

„Išprotėjusi Europos Komisija, vadovaujama besišypsančio ginekologo, reikalauja priimti Banderokrainą išsaugojimui... Jaunas, bet godus Kyjivo ir Kišiniovo rachitas greitai nukraujuos ir nualins senąją Europą“, - rašė D. Medvedevas.

Jis taip pat pagrasino euro susilpnėjimu. Akivaizdu, kad V. Putino režimo atstovas daug labiau nerimauja dėl europiečių nacionalinės valiutos nei dėl žlungančio rublio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(40)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()