[ŽT] „Ruošiamas žaibiškas karas.“ Perspėjimas Lietuvai, Latvijai ir Estijai. Kas nutiko (Video)  ()

„NATO tai puikiai supranta ir todėl kai kuriuos dalinius perkelia į šias šalis, kad sustiprintų jų gynybą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmoji šalis, kurią Rusija užgrobtų po Ukrainos, yra Sakartvelas, mano Kyrylo Sazonovas. Ukrainos politologas pridūrė, kad Latvija, Lietuva ir Estija gali tapti Rusijos agresijos aukomis, nes tai mažos, prieš Rusiją neapsaugotos šalys, kuriose Putinas gali nesunkiai surengti žaibišką karą.

Kyrylo Sazonovo interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris paaiškino, kurios šalys ir kodėl gali nukentėti nuo Putino rankos: „Ataka prieš Baltijos šalis įmanoma, nes jos yra mažos, turi mažas armijas, būtent ten didelė Rusijos kariuomenė gali surengti žaibišką karą, tačiau NATO tai puikiai supranta ir todėl kai kuriuos dalinius perkelia į šias šalis, kad sustiprintų jų gynybą“.

 

Žinomas tinklaraštininkas įvardijo šalį, kurioje, su didele tikimybe po Ukrainos, gali kilti karas: „Man atrodo, jei Putinas dėl kokių nors priežasčių sustabdys agresiją prieš Ukrainą, tada, greičiausiai, kita auka bus Sakartvelas, nes ji nėra NATO narė, ten jau yra okupuotos teritorijos ir Rusijos kontingentas, o Putinas tikrai nori patekti į istorijos knygas kaip nugalėtojas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(33)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: