[ŽT] „Po velnių, kiek jų daug!“ „Z-kanaluose“ audra. Netikėtas mūšis tarp „Storm Shadow“ ir Rusijos oro gynybos (Video)  ()

Rusiškuose Z-kanaluose kilo audra.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-13 [ŽT] „Po velnių, kiek jų daug!“ „Z-kanaluose“ audra. Netikėtas mūšis tarp „Storm Shadow“ ir Rusijos oro gynybos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ultrapatriotai piktinasi dėl vaizdo įrašo, kuriame užfiksuota, kaip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketa atskrenda į Rusijos ginkluotųjų pajėgų oro gynybos įrenginių grupę. Manoma, kad tai nufilmavo ir internete nutekino vienas iš rusų okupantų.

Filmuotą medžiagą galima rasti kanale „Ukraine 365“ „Telegram“ kanale.

Rusijos karininkas filmavo Rusijos oro gynybos darbą. Jis stebėjosi, kaip raketos leidžiamos spiečiais, kad perimtų priešo sviedinius.

„Po velnių, kiek jų daug!“, – džiūgavo okupantas.

Tačiau jo gera nuotaika greitai baigėsi. Rusijos karys užfiksavo vaizdo įraše, kaip Ukrainos raketa „Storm Shadow“ atskrido tiesiai į oro gynybos spiečių. Nugriaudėjo galingas sprogimas, kurio metu okupantui stebuklingu būdu pavyko išgyventi. Jis nusprendė netampyti likimo už ausų ir tyliai pabėgo.

Kur tiksliai įvyko incidentas, nežinoma. Tuo tarpu rusiškuose Z-kanaluose kilo audra. Ultrapatriotai nepatenkinti ne tik Rusijos oro gynybos nesugebėjimu perimti Ukrainos raketų, bet ir tuo, kad Rusijos karių gėdos akimirkos nutekinamos į internetą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: