[ŽT] „Deja, tai gali turėti įtakos...“ Ždanovas skelbia sensaciją. Kas nutiko tarp Zalužno ir Zelenskio (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas patvirtino gandus, kad tarp Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado V. Zalužno ir Ukrainos prezidento V. Zelenskio yra nesutarimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Ždanovas įvardijo tuos, kurie padės išlyginti konfliktą, nes tai jiems naudinga. „Novin Factory“ žurnalistė Olego Ždanovo paklausė:

„Ar, jūsų nuomone, yra konfliktas tarp V. Zalužno ir V. Zelenskio? Karybos eksperto atsakymas buvo teigiamas ir skambėjo taip: „Manau, kad taip, nes nėra dūmų be ugnies“.

„Tarp V. Zalužno ir V. Zelenskio yra nesutarimų, bet kiek jie gilūs ir kokiame kontekste? Manau, jie nesutaria dėl kovinių operacijų. Greičiausiai tokiu pagrindu ir yra konfliktas“, - sakė kariuomenės atsargos pulkininkas. Po to Olegas Ždanovas į klausimą, ar konfliktas turi įtakos strateginių operacijų formavimui, atsakė taip:

 

„Deja, tai gali turėti įtakos. Viskas priklausys nuo to, ar jie ras kompromisą savo požiūriuose į karo veiksmų vykdymą, manau, kad jie tai padarys.“

Olegas Ždanovas taip pat sakė, kas ir kokiu tikslu bandys sutaikyti V. Zalužną ir V. Zelenskį: „Vakarų partneriai padės jiems rasti kompromisą, nes Vakarai taip pat nėra suinteresuoti, kad konfliktas dar labiau paaštrėtų.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(18)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()