[ŽT] „Eik tu nach##...Tempk jį į duobę!“ Ką suranda rusai savo armijoje (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-11-15 21:55
Būtų žmogus gimęs ne Rusijoje - būtų visai kitas gyvenimas. Gal jis tuos narkotikus užvartojo tik kariuomenėje, pamatęs visą realybę.
donatasv 2023-11-15 22:06
Lietuvoje narkotikų vartojimas auga čia ką irgi kaltinsim rusiją? Amerikoje aplamai nežino kur dingt. Jei nepradėsim kontroliuot kripto įsivarysim dar didesnę bėdą.
Benediktas 2023-11-15 22:21
Prie ko čia Amerika ir Lietuva bei kriptovaliutos? Straipsnis apie rusų kareivį, privartojusį narkotikų, atvarytą ant mėsos, praktiškai pasmerktą, su tikslu - okupuot Ukrianą. Čia net nevartojantis gali užvartot, ar nusigert.
donatasv 2023-11-15 22:39
Prie to pačio. Žmogus šeip yra linkęs į svaigalus, o čia rado narkomaną ir va žiorėkit kokie rusai. Tokių visur pilna ir čia nieko keisto, nes žmogus šeip yra linkęs į svaiginančias medžiagas, nereik net karo. Ne pagal tai reikia rusą vertinti. Valdžios savivaliavimas ir žmonių bukumas turėtų stebint, o ne pagautas narkomanas...
lizunas 2023-11-15 23:53
Tikriausiai nėra iš giminės, kas buvo paimtas rusijos armijon ir nuvežtas karan. Pas mane bent trys tokie buvo ir jie grįžę ėmė su buteliu draugauti. Vienas jau po velėna, kitas savo žmoną daužė, po kiek laiko “užsikodavo”, kodas lūžo, truko du metus kol metė butelį ir jau n metų be jo. Trečias dar su buteliu. Visi tą patį sakė (girti visad) jog nuos paveikė vaizdai ten fronte. Tai jei dar bandysi sakysi jog tik narkomanai ten fronte vartoja tai… Vien kiek Ukrainos karių per “išeigines” butelį į rankas ima… Nenustebčiau jog didelei daliai butelio neužtenka ir renkasi narkotines medžiagas.
cave_dweller 2023-11-16 12:50
Kituose šaltiniuose rašo, kad nedavilko iki duobės, pagazdino, apspardė ir tiek. Bet pilna liudijimų apie atvejus, kad daugybei taip nepasiseka ir būna nužudomi savų. Iš esmės tokios žmogžudystės praktiškai įteisintos. Žudymai, kankinimai, smurtas, ypač prieš mobilizuotuosius, dažnas reiškinys pas rusus. Gal kažkada, po karo ir bus nubausti tokie budeliai, bet dabar chaoso metu jaučiasi nebaudžiami. Daugeliu atveju pritrūks įrodymų, nebeliks liudininkų, nepavyks atsekti galų. Klausimas ar dar bus noro pačioje Rusijoje tirti tokius atvejus, nurašys karo nuostoliams, kam dar vargintis.