[ŽT] „Ją pririšo už rankų ir kojų, tada suleido vaistų...“ Rusijoje prasidėjo beprotiški įvykiai (Foto)  ()

Rusijos valdžia griebiasi baisių metodų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas Ukrainoje verčia Rusijos valdžią ieškoti vis sudėtingesnių metodų, kaip paveikti visuomenę, ieškant taip norimos „savanoriškos“ paramos. Pavyzdžiui, aktyvistams ir piliečiams, užimantiems prieškarinę poziciją, grįžo bausmė „prievartinio psichiatrinio gydymo“ forma.

Aukų advokatai praneša apie jų klientų patyčias ir žeminimą.

Sankt Peterburgo gyventoja Viktorija Petrova buvo apkaltinta dezinformacija apie Rusijos kariuomenę. Prieš nuvežant ją į psichiatrinę ligoninę, jie pažadėjo ją ten sumušti. Petrovos advokatė Anastasija Pilipenko apie tai kalbėjo lapkričio 15 d., paaiškindama, kad tai padarė savo klientės prašymu.

Ją pririšo už rankų ir kojų prie lovos ir suleido vaistų, dėl kurių ji dvi dienas praktiškai negalėjo kalbėti, todėl negalėjo ir pasiskųsti. Kol Vika buvo pririšta, jos drabužius jai užmetė ant veido. Matyt, vien dėl malonumo žiūrėti į jos bejėgiškumą“, – sakė merginos advokatė.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(27)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: