„Turbulencija“ nevyksta. „Visi žiūri į Patruševą.“ Skelbiama netikėta versija  (1)

Buvęs FSB pulkininkas pateikė netikėtą „regento“ versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informacija apie tariamą diktatoriaus Vladimiro Putino mirtį yra naudinga kai kuriems jo aplinkos žmonėms, sakė buvęs FSB pulkininkas ir dabartinis opozicinis Rusijos politikas Genadijus Gudkovas.

Mirus Kremliaus savininkui Rusijos Federacijoje, viskas tuoj pat pasikeis, pabrėžė jis „Mi - Ukraina“ eteryje.

Buvęs FSB pulkininkas mano, kad mirusio Putino samprata „nėra bloga – ji griauna Putino įvaizdį, jį silpnina“. Tačiau, kita vertus, jei tokia informacija skleidžiama, tai ji naudinga „kažkam labai stipriam ir įtakingam, galinčiam ginčytis su Putinu“.

Kartu jis neatmetė galimybės, kad tokia situacija yra naudinga asmeniui, kuris laikomas „Putino regentu“. Rusijos opozicionierius paaiškino, kas tai galėtų būti: „Visi žiūri į Patruševą“.

Kita vertus, tai gali būti ir „Rosneft“ vadovo Igorio Sečino susidomėjimas – jis, jo nuomone, ne mažiau įtakingas. Tačiau šiuo metu, pagal visus požymius, Kremliaus valdovas vis dar gyvas, pažymėjo Rusijos opozicionierius.

 

Jei būtų kitaip, „tai sukeltų siaubingą neramumą viršutiniuose valdžios sluoksniuose“. O ši „turbulencija“ nevyksta: nėra „kivirčų, susitarimų, represijų, areštų“, – pridūrė Gudkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(22)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: