Operacija „Akmenys iš dangaus“. Ukraina atakavo rusų aerodromą (Video)  (2)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė rusų aerodromui Chersono srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos smogė okupantų aerodromui Tarasivkos kaime Chersono srityje. Dėl smūgio buvo apgadinti 2 lėktuvai.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas ASTRA.

„Lapkričio 18-osios rytą okupuotame Tarasivkos kaime buvo apšaudytas aerodromas. Per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą buvo apgadinti du Rusijos kariniai transportiniai lėktuvai An-12, buvo apgadintas ir pats angaras“, – rašo „Telegram“ kanalas.

„Tarasivkos apylinkėse vietiniai praneša apie nenumatytą festivalį. Sako, sprogo kažkas, matosi juodi dūmai, lekia karinės mašinos. Kacapai išvaduotojai išėjo iš namų, kuriuos jie užėmė. Kažkas turėjo nutikti“, – rašoma Ukrainos „Telegram“ kanale „Mykolajivo Vanek“.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kad ukrainiečiai pataikė į pastatą aerodrome ir iš jo praktiškai nieko neliko. Į netoliese stovėjusius rusų lėktuvus skriejo betono skeveldros.

„Ir čia yra sprogimo Tarasivkos apylinkėse priežastis, būtent Tarasivkos aerodrome 46.424165, 33.056157. Jie atvažiavo juodais džipais kažko evakuoti – bet ten nėra kam evakuotis. Operacija su specialiais sviediniais kodiniu pavadinimu „Akmenys iš dangaus“, – komentavo „Mykolajivo Vanek“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(3)
(89)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: