[ŽT] „Jie reanimacijoje.“ Netikėta žinia. Partizanai apnuodijo Rusijos kariuomenę ir FSB  ()

Šiuo metu okupantai bando surasti užnuodytą vakarienę okupantams atnešusį kurjerį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Zaporižios srities Melitopolyje Ukrainos partizanai apnuodijo kelis rusų įsibrovėlius, praneša miesto meras Ivanas Fiodorovas.

Anot mero, Ukrainos pasipriešinimo aktyvistai sužinojo, kad rusai vienoje vietinių kavinių užsisakė maisto ir alkoholio ir visa tai pagardino žiurkių nuodais.

„Dar viena likviduotų priešų partija, apie kurią rašo net priešo „Telegram“ kanalai. Mūsų partizanai apnuodijo maistą vienoje iš vietinių kavinių, rusų okupantai spėjo paragauti, visi (okupantai - red.) apsinuodijo. Kai kurie iš jų mirė ir tikrai nekovos prieš mūsų valstybę“, – pažymėjo Fiodorovas.

 

Rusijos žiniasklaidos šaltiniai praneša, kad Rusijos FSB darbuotojai gavo žiurkių nuodais apibarstyto maisto. Dėl to mažiausiai trys iš jų mirė, dar vienas – pareigūnas – sunkios būklės yra reanimacijoje.

Šiuo metu okupantai bando surasti užnuodytą vakarienę okupantams atnešusį kurjerį, tačiau šios paieškos iki šiol buvo nesėkmingos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(301)
(7)
(294)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: