„Viskas tik prasideda.“ Skelbiamas naujas Hitleris (Video)  ()

Jurijus Felštinskis apie Rusijos ir Ukrainos santykiuose susidariusią aklavietę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių istorikas, kilęs iš Rusijos Federacijos, Jurijus Felštinskis aptarė Rusijos ir Ukrainos santykiuose susidariusią aklavietę.

Įsivaizduokime, kad žydų populiaciją Europoje naikina Hitleris, o iš kai kurių šalių pasigirsta skambučių: „Žinote, šis kruvinas karas tęsiasi per ilgai, jį reikia užbaigti derybomis“. Kokios derybos? Su kuo jos turėtų būti vedamos? Tiesą sakant, toks pat scenarijus pastebimas ir Rusijos ir Ukrainos santykiuose“, – interviu Dmitrijaus Gordono „YouTube“ kanalui sakė ekspertas.

Felštinskis priminė, kad plataus masto karas prasidėjo nuo Putino „fundamentalaus“ straipsnio, kuriame jis teigė, kad tokios valstybės kaip Ukraina nėra, kaip nėra ir ukrainiečių tautos ir kalbos, todėl ir pati Putino derybų idėja su tariamai neegzistuojančia Ukraina yra gana keista.

Remiantis tuo, kas išdėstyta pirmiau, artimiausiu metu derybų nebus. Jos gali būti pagrįstos karinių operacijų rezultatais, jei Rusija pripažintų, kad jai nepavyko praryti Ukrainos ir trauktųsi. Tačiau Putinas nemėgsta trauktis ir jis nėra pasirengęs to daryti. O jo planai buvo užgrobti ne tik Ukrainą, jie tiesiog pamiršo ir nekalba apie tai, pabrėžė istorikas.

 

„Kai šis karas baigsis, jis lįs kur nors kitur. Deja, viskas tik prasideda. Rinkimai Amerikoje gali tik pabloginti šią situaciją, jei Trumpas laimės“, - apibendrino Felštinskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(3)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: