„Naudingų idiotų kampanija.“ Kremlius davė startą. Kas vyksta  ()

Kremlius pradėjo informacinę kampaniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija savo žvalgybos kanalais bando paveikti ukrainiečių nuomonę ir sukurti klaidinantį vaizdą, kad tarp aukščiausios karinės-politinės Ukrainos vadovybės vyksta konfliktas.

Kad tai pasiektų, Kremlius pradėjo informacinę kampaniją, kurioje pasitelkia savo „naudingus idiotus“. Tai pareiškė Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas „Ukrainska pravda“ rubrikoje.

„Per žvalgybos kanalus ir įvairius „naudingus idiotus“ Putinas vykdo informacinę kampaniją, siekdamas dirbtinai sukurti ir pademonstruoti tariamą konfliktą aukščiausioje karinėje ir politinėje šalies vadovybėje“, – sakė jis.

Galutinis Kremliaus tikslas - sukelti žmonių depresiją bei priversti nusivilti Ukrainos karina ir politine vadovybe bei būsima pergale.

 

Atitinkamai destabilizuodama visuomenę, Maskva mano, kad ji gali sukelti „socialinį sprogimą“ Kyjive. Po protestų sostinėje sukils kiti regionai, bus pakeista centrinė valdžia, nes nesugebėjo priimti reikiamų sprendimų ir suvaldyti situacijos. Būtent toks yra Putino „planas“.

„Pagal šį planą pilietinė konfrontacija yra geidžiamiausias Kremliaus scenarijus, bet tiks ir rinkimai“, – pabrėžė Danilovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(18)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: