„Iš čia matyti Laisvės statula“. Solovjovas kliedi apie „Lisabonos liaudies respubliką“ (Video)  ()

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas skundėsi pasiilgęs to laiko, kai Ukrainos bepiločiai orlaiviai nepuolė šalies agresorės Rusijos teritorijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus ruporas teigė, kad prieš plataus masto Rusijos ir Ukrainos karą „gyvenimas atrodė ramus“.

Kartu jis pasidalijo savo liguistomis fantazijomis apie Europos šalių užvaldymą. Internete buvo paskelbti propagandinių laidų su Solovjovu fragmentai.

Propagandistas skundžiasi, kad dabar kiekvieną rytą yra priverstas skaityti, kad Ukrainos dronai atakuoja Rusijos teritoriją.

„Buvo laikas, kai gana rimtai diskutuodavome, ką geriau gerti ryte: arbatą ar kavą, gyvenimas atrodė tylus ir ramus. Jei kas būtų pasakęs, kad rytas prasidės nuo to, kad žiūrėsiu žinias, kaip Ukraina bando atakuoti Rusiją“, – skundėsi propagandistas.

 

Tuo pačiu metu Solovjovas svajojo užimti Portugalijos sostinę ir škurti „Lisabonos Liaudies Respubliką“.

 

„Beje, esu pasiruošęs įtraukti Lisabonos Liaudies Respubliką į sąjunginę valstybę (Rusijos ir Baltarusijos). Dar kartą priminsiu, kad geru oru gerai įsižiūrėjus iš čia galima pamatyti Laisvės statulą (Niujorke)“, - sakė Solovjovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(17)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()