„Jis yra labai gudrus ir labai kietas senis. Kas nors turi atlikti tą darbą“  ()

Diktatoriaus likvidavimas palengvintų gyvenimą visiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konstantino Kalinovskio pulko kovotojas Aleksejus Kovalčiukas „Dan“, praėjęs Bučą ir Bachmutą, naujajame „Žizn malina“ ​​įraše sakė, kad galėtų nušauti Lukašenką.

Aleksejus Kovalčiukas pripažįsta, kad diktatoriaus likvidavimas palengvintų gyvenimą visiems:

„Kartais jis būna juokingas. <...> Bet iš tikrųjų jis yra labai gudrus ir labai kietas senis. Neįmanoma engti dešimt milijonų žmonių beveik trisdešimt metų, nebūnant ne tik žiauriu, bet ir labai negailestingu ir labai atšiauriu žmogumi. Tokie žmonės kaip Lukašenka turėtų būti „mušami neleidžiant verkti“, kaip man sakydavo vaikystėje.

Negaliu pasakyti, kad linkiu jam mirties. Jau sakiau, kad žudyti žmones yra blogai. Bet, deja, toks darbas yra ir kažkas turi jį atlikti. Jei kas nors atliktų šį darbą, visiems būtų geriau ir lengviau“.

Paklaustas, ką darytų, jei jam pasiūlytų tokį darbą, Kovalčiukas atsakė: „Niekada gyvenime nekovojau su neginkluotais žmonėmis. Tai vyksta natūraliai kovos metu. Nenorėčiau eliminuoti žmogaus be ginklo, kuris man konkrečiai nekelia jokios grėsmės“.

 

Viena yra būti kariu, o kita - žudiku. Aš negalėčiau būti žudiku. Bet jei jis su kalašu slėptųsi tranšėjoje, mielai su juo apsišaudyčiau. Jei žinočiau, kad Lukašenka sėdi toje tranšėjoje, tai bėgčiau taip, kad manęs nesulaikytų“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(3)
(26)

Komentarai ()