„Tai pajus visas pasaulis.“ Putinas skelbia naują, grandiozinį karo tikslą (Foto)  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas paskelbė apie naują savo agresijos prieš Ukrainą tikslą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas paskelbė apie naują savo agresijos prieš Ukrainą tikslą. Dabar jis tvirtina, kad kovoja už „viso pasaulio laisvę“.

Šį pareiškimą Rusijos Federacijos vadovas padarė lapkričio 28 dieną Pasaulio rusų liaudies tarybos posėdyje, kuriame dalyvavo nuotoliniu ryšiu, praneša Dialog.UA.

„Dabar mes kovojame už ne tik Rusijos, bet ir viso pasaulio laisvę... Vieno hegemono diktatūra – mes tai matome, visi mato – ji dabar nyksta“, – sakė Rusijos diktatorius.

Natūralu, kad Putinas nepaaiškino, kaip ukrainiečių žudymas ir Ukrainos miestų naikinimas leidžia pasiekti šią laisvę. Vietoj to jis pradėjo tvirtinti, kad jis tariamai yra „priešakyje formuojant teisingesnę pasaulio tvarką“.

Rusijos valdžia jau išsakė daugybę savo „SVO“ tikslų, bandydama pateisinti karinę agresiją prieš kaimyninę šalį. Skelbdamas karo pradžią, diktatorius skelbė apie „denacifikaciją ir demilitarizaciją“. Kai planai greitai užgrobti Kyjivą žlugo, Kremlius pradėjo skelbti daugybę naujų versijų. Visų pirma, Rusijos valdžia nuolat meluoja, kad tariamai kariauja su NATO ir jos plėtra į Rytus, kad kovoja už daugiapolį pasaulį, siekia „išlaisvinti“ Donbasą ir „saugo“ rusakalbius žmones. Jų teiginiuose išlenda ir teisingų dalykų. Putinas asmeniškai pripažino, kad vienas iš jo tikslų yra naujų teritorijų „priauginimas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(51)
(-44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: