[ŽT] Lavrovui čiuožia stogas? Užsipuolė „Deutsche Welle“. Kas nutiko per spaudos konferenciją (Video)  ()

Rusijos ministras pareiškė, kad žurnalistė „iškraipo jo žodžius“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas ESBO posėdyje per spaudos konferenciją Šiaurės Makedonijos sostinėje Skopjė pareiškė, kad „dabar ESBO egzistavimui nėra jokios priežasties“, neva, ir „jam pačiam tai neįdomu“.

Pagrindinis jausmas yra abejingumas. Pavyzdžiui, man nerūpi, kas bus su šia organizacija“, – sakė Lavrovas.

Kai „Deutsche Welle“ žurnalistė uždavė patikslinantį klausimą, ar šie žodžiai reiškia galimybę Rusijai pasitraukti iš ESBO, Lavrovas staiga atrėžė:

„Nežinau, kur įgijote žurnalistinį išsilavinimą“, – sakė jis. Po to Rusijos ministras pareiškė, kad žurnalistė „iškraipo jo žodžius“, į ką ji atsakė, kad tai netiesa, ir paklausė apie Rusijos Federacijos planus.

 

„Žinau, kad Vokietijoje įprasta viską paaiškinti žurnalistams, bet čia paliekame vietos interpretacijoms“, – tikino Lavrovas. Po to Marija Zacharova paaiškino šias žodines Lavrovo „apraiškas“, kad „Rusijoje, kitaip nei Vokietijoje, yra žodžio laisvė“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(35)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: