„Kolonas lydi karo policija.“ Atvyksta nauji „kadyroviečiai“ (Video)  ()

„Rusai kaip tarakonai: nemažėja, keičiasi tik jų amžius ir tautybė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai okupuotame Mariupolyje, Donecko srityje, Iljičiaus vardo metalurgijos gamyklos teritorijoje buvo įkurta Rusijos gvardijos bazė, o naktį čia atvyko naujas pastiprinimas su Kadyrovo vyrais. Apie tai gruodžio 3 dieną „Telegram“ pranešė Mariupolio mero patarėjas Piotro Andriuščenka.

„Nestandartinis. Penktadienį-šeštadienį fiksuojame dalinių perkėlimą iš Berdiansko krypties per Mangušą/ Mariupolį į Donecko srities pietus. Kolonas lydi karo policija. Vienas vienetas – viena kolona (gyva jėga, visas šlamštas ir amunicija)“, – rašė mero patarėjas.

Jis pridūrė, kad papildymas dislokuojamas Mariupolio regiono pakrantėje esančiose stovyklose.

„Fiksuojame azijietiškos išvaizdos kariškius (mūsiškiai sako „buriatai“, kad būtų paprasčiau), kurie nekalba rusiškai. Nuostabi gentis“, - sakė Andriuščenka.

Kita didelė kolona, ​​anot jo, atvyko iš Rusijos per Mariupolį ir patraukė link Berdiansko, Zaporižios srityje. Bendra tendencija, anot Mariupolio mero patarėjo, tęsiasi: okupantai perkelia rezervus Marjinkos, Avdijivkos ir Bachmuto kryptimis.

 

„Mariupolio srities karinėse stovyklose aktyviai kaupiasi nauji rezervai. Rusai kaip tarakonai: nemažėja, keičiasi tik jų amžius ir tautybė“, – apibendrino Andriuščenka.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(14)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: