[ŽT] „Aš palaikau karą Ukrainoje. Mano sūnus ten kariauja. Aš už SVO.“ Neįtikėtina. Tai nutiko Belgijoje (Video)  ()

Belgijoje moteris iš parduotuvės išvijo ukrainietį, kuris jai priekaištavo už Rusijos Federacijos nusikalstamo karo prieš Ukrainą palaikymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįtikėtina. Tai nutiko Belgijoje.

Belgijoje moteris iš parduotuvės išvijo ukrainietį, kuris jai priekaištavo už Rusijos Federacijos nusikalstamo karo prieš Ukrainą palaikymą.

Vaizdo įrašas iš Lježo centro buvo paskelbtas internete.

@vhalatiholodno #українськийтікток🇺🇦 #українськийконтент #війнаросіїпротиукраїни #війнавукраїні🔵 ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

 

Vaizdo įrašo autorius užsuko į parduotuvę, kurioje prekiaujama suvenyrais su Rusijos ir sovietine simbolika, matrioškomis, plakatais su diktatoriaus Putino atvaizdu, taip pat drabužiais su Čeburaškos atvaizdu (kuris simbolizuoja Rusijos armijos karį) ir Rusijos karo simboliu tapusia raide „Z“.

Vyriškis paklausė pardavėjos, ką simbolizuoja raidė „Z“ ant marškinėlių. Ji atsakė, kad tai yra „SVO“ (specialiosios karinės operacijos – Red.) simbolis, o ji yra „Europos pilietė“. Tada ji liepė jam išeiti iš parduotuvės.

 

„Aš palaikau karą Ukrainoje... Mano sūnus ten kariauja. Aš už SVO. Tai ne karas tarp Rusijos ir Ukrainos, tai karas tarp Rusijos ir JAV. Patys ukrainiečiai puolė Ukrainą. Jūs patys pardavėte, beveik už dyką. Jūs pardavėte ją amerikiečiams. Tai jūs užpuolėte Donbasą! Kas paskelbė ATO*?“, – piktinasi moteris.


ATO* – antiteroristinės operacijos santrumpa. Tai yra oficialus Ukrainos karo Donbase 2014–2018 m. pavadinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(26)
(-19)

Komentarai ()