Monstrinis Izraelio planas. Ką ketina padaryti su „Hamas“ tuneliais. Tam reikės jūros vandens

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2023-12-05 15:50
Nežinau žinokite, kaip jūs bet aš jaučiu tokį dvejopą jausmą, su Ukrainą viskas atrodo papraščiau, blogis puolą, gėris ginasi. Na o su žydais toks nedviprasmiškumas, viena verta juos palaikau, kita vertus matant video kaip naikinami žmonės, nekalbu apie teroristų hamas skaičiaus žuvusiųjų išpūtimą, tačiau darosi kažkuo panašu į rusyną, jokio gailesčio, tik noras naikinti, kerštas, na taip kerštas yra kerštas už 1300 baisiai nužudytų žmonių, tai siaubingą, bet na nežinau, atrodo beprasmybė taip ciniškai elgtis ir mėtyti bombas ant galvų didžiąjai daugumui nekaltų žmonių, tarp kurių pasislėpę tarakonai.. Plius tokie planai, jūros vanduo, juk tai praktiškai žemės pasmerkimas, dirvožemio naikinimas. Na nežinau kartais stebiuosi kas po galais darosi šiame pasaulyje ir suprantu vieną dalyką, trečias pasaulinis karas yra neišviangiamas, neišviangama mūsų civilizacijos griūtis, nes mūsų rūšis yra būtent tokia kokia yra.. Tarp 8 milijardų turime daug brudo, kuris turi didžiulę galia. Arba susinaikinsime patys, arba mus planeta sunaikins.
robertasdd 2023-12-08 15:03
manau, esme tokia, kad tie nekalti tarakonai - ne tokie jau ir nekalti. dauguma ju (vieni atvirai, kiti ne) palaiko hamasa. jie jy dar ir y valdzia issirinko per rinkimus.
immortallt 2023-12-08 15:07
Treisonas, na jei kalbėti apie kerštą, tai gali sakyti, kad Hamas keršijo žydams už nužudytus palestiniečius iki išpuolio. Jų nužudyta kartais daugiau nei žydų per tą patį laikotarpį. Taip kad ne, kerštu pateisinti veiksmų negali, o būtent panašiau, kad kerštauja. robertasdd, kokie rinkimai ten vyko? Ir balsuojant ar buvo keliamas klausimas ar pradėti atvirą teroristinį išpuolį? Kai suplaki viską į vieną vietą, pasidaro juoda ir balta. Mes irgi patys sovietmečiu valdžią išsirinkome. Šiaurės korėjoje ar Kinijoje irgi valdžia išsirenkama. Situacija yra daug labiau komplikuota.