„Tai buvo klaida.“ Rusija jau gailisi dėl karo (Video)  ()

Rusijos karinė invazija į Ukrainą 2022 metais buvo klaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalingas Rusijos „politologas“ ir Kremliaus propagandistas Sergejus Markovas pareiškė, kad Rusijos Federacijos diktatorius klydo 2022 metais pradėdamas plataus masto karą prieš Ukrainą.

Garsų pareiškimą jis padarė per Rusijos šaltinį „Živoi gvozd“, praneša Dialog.UA.

Vedėjas paklausė Markovo, ar jis pradėtų SVO, jei galėtų grįžti į 2022 m.

Aš atšaukčiau. Manau, kad beveik bet kas atšauktų, tikriausiai. Atšauktų! (...) Operacijai nebuvo pasiruošta. Idėja buvo tokia, kad niekas neturėjo mirti... Jis (Putinas – red.). ) taip pat yra žmogus, dideli žmonės daro dideles klaidas, o aukos taip pat būna didelės, taip būna“, – sakė Kremliaus propagandistas. Prieš pat visapusišką Rusijos invaziją į Ukrainą tas pats Markovas tikino rusus, kad ukrainiečiai nesipriešins agresijai, o karas truks vos kelias dienas.

„Didžioji dalis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pereis į Rusijos pusę... Odesa, Charkivas, Mikolajivas, Zaporižia, Chersonas – ten Rusijos kareivis išvaduotojas bus sutiktas su gėlėmis, jau nekalbant apie Mariupolį, Slavianską, Kramatorską. Neabejoju“, – sakė jis prieš karą.

 

Tačiau, paaiškėjus „specialiosios operacijos“ nesėkmėms, rusų politologas staigiai pakeitė savo retoriką. Svarbu, kad jis vis dar pasisako už agresijos prieš Ukrainą ir žmogžudysčių tęsimą, nepaisant to, kad sprendimą pradėti „SVO“ laiko klaida.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(59)
(-50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: