[ŽT] Gali būti aktyvuotas „planas B.“ Audra fronte  ()

Kovalenko atskleidė Rusijos vadovybės planą B.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainą okupavę rusai bando pulti keliomis kryptimis vienu metu, kai kur pasiekdami, nors ir nedidelių, laimėjimų, sako Oleksandras Kovalenko. Po to politikos ir karo apžvalgininkas paaiškino, kaip gali klostytis įvykiai fronte, jei rusams nepavyks užimti Avdijivkos.

Oleksandro Kovalenkos interviu Espreso.TV galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos tinklaraštininkas įvardijo kryptis, kuriose Rusijos pajėgos bando vykdyti puolimą. Be Avdijivkos ir Kupjansko, jis taip pat įvardijo Bachmutą, kur rusai bando šturmuoti Ukrainos pozicijas. Ne mažiau sudėtinga padėtis ir prie Marijinkos. Karo ekspertas taip pat pabrėžė, kad labai greitai okupantai gali suaktyvėti dar viename fronto ruože. 

Po to Oleksandras Kovalenko papasakojo, kaip artimiausiu metu gali pasikeisti padėtis Ukrainos frontuose dėl nesėkmingo Rusijos puolimo Avdijivkos kryptimi: „Artimiausiu metu, esu tuo įsitikinęs, prasidės karo veiksmų suintensyvėjimas ties Vuhledaru, t. y. kai kuriose vietose suaktyvėjo labai platus frontas. Tai galima pavadinti atsarginiu planu, planu B Rusijos vadovybei tuo atveju, jei ji nesugebėtų įvykdyti savo užduoties užimti Avdijivką iki vadinamųjų rinkimų Rusijoje.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(16)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: