Karo prezidentas. Trys Putino signalai Vakarams (Video)  ()

Ekspertas paaiškino, ką reiškia V. Putino pareiškimas apie dalyvavimą prezidento rinkimuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas paskelbė, kad planuoja vėl dalyvauti 2024 m. vyksiančiuose Rusijos prezidento „rinkimuose“, praneša TSN.ua. Kaip pažymėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas ir politologas Tarasas Berezovecas, V. Putinas demonstruoja tris žinutes, skirtas ir vidaus auditorijai, ir Vakarams.

Apie tai jis papasakojo komentare „24 kanalui“.

Rusijoje gruodžio 8 d. vyko vadinamoji „Tėvynės didvyrių diena“. Vadinamasis okupuotos Donecko srities dalies „parlamento atstovas“ Artiomas Žoga priėjo prie Putino ir ėmė prašyti, kad jis eitų į rinkimus.

„Tai aiškus signalas Rusijos visuomenei ir visam pasauliui, kad pirmiausia Putinas yra karo prezidentas. Jį skiria ne taikių profesijų atstovai, o kariškiai, jie to prašo. Šis tekstas buvo suderintas, tai spektaklis ribotai Rusijos visuomenei. Putinas suvaidino blogiau už Žogą“, - sakė Berezovecas.

Antra, pasak Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininko, Putinas rodo, kad jokių derybų dėl karo pabaigos nebus. Juk diktatorių skiria jo okupacinė kariuomenė, jis „mato karo Ukrainoje pabaigą karinėmis priemonėmis“. Taip jis sako, kad jokių derybų nebus.

 

„Ir trečia, Putinas mėgsta simboliką ir visus numerologinius klausimus. Manau, kad jam buvo svarbu tai padaryti pirmam. Jis norėjo oficialiai paskelbti šį pranešimą pirmasis“, - pažymėjo Berezovecas.

Kad ir kaip ten būtų, rinkimai, kuriuose kandidatuoja Putinas, Rusijoje neturi jokios reikšmės. Diktatorius surinks reikiamą procentą, ir viskas baigsis pirmu turu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(19)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: