„Jie nori tai pakartoti. Smogti Rusijos lokiui į veidą“  ()

„Jei Fiodoras Dostojevskis gyventų mūsų laikais, jis tikrai parašytų romaną „Demonai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Hermanas Obuhovas – sovietų disidentas, penkių knygų ir šešių scenarijų autorius, visuomenės veikėjas, Tarptautinės informacijos mokslų akademijos narys savo straipsnyje obozrevatel.com rašo apie tai, kad istorija nieko neišmokė Putino ir jo laukia nepavydėtina lemtis.

Jei Fiodoras Dostojevskis gyventų mūsų laikais, jis tikrai parašytų romaną „Demonai“, tik su kitais personažais. Mes visi žinome šiuos personažus – nuo ​​pirmojo demono Kremliuje, vardu Vova Putinas, iki visų kitų Valstybės Dūmoje, Federacijos Taryboje, Gynybos ministerijoje ir Rusijos televizijose.

Teko „maldauti“ Vyriausiojo Demono, kad jis liktų dar vienai kadencijai vadovauti šaliai, kuri jau seniai yra pametusi protą. Kas bus po kovą vyksiančių Rusijos prezidento rinkimų, kai Vova Putinas liks vadovauti šiam beprotnamiui? Bus tas pats, kas su kaimyne Baltarusijoje. Pasaulis atsisakys pripažinti rinkimų teisėtumą ir prie karinio ir kriminalinio nusikaltėlio titulo bus pridėtas titulas „kas tu esi“, kad tu sėdi valstybės soste? Tai įpils žibalo ir į taip didelę ugnį tiek Europoje, tiek kitose šalyse. Galų gale viskas susidės į vieną bendrą vardiklį – Vakarų embargą visų gamtos išteklių eksportui į Rusiją.

Istorija jų nieko neišmokė. „Sovietų“ pralaimėtas karas Afganistane ir sovietinės naftos embargas palaidojo SSRS. Jie nori tai pakartoti. Demonai Rusijos televizijoje nenuleidžia rankų ir ketina pasiekti Lisaboną, kaip apsėstas Žirinovskis svajojo išplauti rusų kareivių batus Persijos įlankoje. Karas Izraelyje baigsis jei ne po mėnesio, tai po dviejų ar trijų, po kurio Izraelis prisijungs prie Europos Sąjungos ir JAV pastangų likviduoti Rusijos kariuomenę Ukrainos teritorijoje. Jis Maskvai neatleis už tai, kas įvyko jų šalyje spalio 7 d. Nemažai ekspertų neabejoja, kad „Hamas“ ataką prieš Izraelį rengė GRU ir FSB per Iraną. Antisemitizmas Rusijoje dar labiau kursto izraeliečių norą smogti Rusijos lokiui į veidą. Leiskite priminti tiems, kurie pamiršo oro mūšį, vykusį 1970 m. Izraelio ir Egipto kare: Izraelio naikintuvai per savaitę numušė septynis MiG-21, vieną Mig-17 ir tris Su-7 be nuostolių savo pusėje. Dabar bus blogiau. Tada „sovietai“ stovėjo už Egipto, o sovietų pilotai skraidė MiG.

 

Norėčiau kritiškai pastebėti ir paneigti vieną teiginį, sklindantį tiek Vakarų, tiek Ukrainos žiniasklaidoje, kad Vova Putinas yra diktatorius. Tai didelis klaidingas supratimas. Jis yra mafijos lyderis, jis yra atsakingas už mafiją, už bendrojo fondo ir jos interesų apsaugą, ką jis sėkmingai daro. Ar mafija nemirtinga? Nemanau. Italijoje ir JAV su ja beveik baigta, dabar ji persikėlė į Rusiją. Kam jai reikia karo su Ukraina? Greičiausiai jai nereikia karo, bet ji nori gauti gamtos išteklius, kuriuos turi Ukraina. Mafija taip pat klysta, ir vietoj trilijono dolerių ji gaus spyrį į užpakalį. Visa valstybinė vagysčių ir korupcijos sistema sukurta valdant Putinui. Jį pašalinus viskas sugrius, nors pati mafija gyvens iki Rusijos žlugimo. Žmonės to nemato ir nieko nesupranta. Supratimas ateis tik vienu atveju – kai su atlyginimu ir pensijomis neįmanoma bus nieko nusipirkti, išskyrus duoną.

 

Nepaisant to, turime ką nors paaiškinti Rusijos žmonėms ir kažkaip juos padrąsinti. Geriausia ir labiausiai patikrinta priemonė yra išorinis priešas. Reikia sakyti - NATO nori pulti Rusiją ir pasisavinti visus jos gamtos išteklius. Jungtinių Valstijų prezidentas Ronaldas Reiganas gerai apie tai pasakė: „Jūs neįsivaizduojate, ką aš sužinojau! Pasirodo, jie mano, kad norime juos pulti. Ir ne psichiatras turi kalbėtis su šiais žmonėmis, o aš. Nuo to laiko visiškai niekas nepasikeitė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(234)
(6)
(228)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: