[ŽT] Pakelti saugumiečiai. „Siaubingas sabotažas“ Maskvoje. Kas nutiko  ()

Rusijos saugumo pajėgoms buvo parodytos durys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos sostinėje Maskvoje įvyko „siaubingas sabotažas“ – vieno iš biurų centro darbuotojas tariamai pamatė RTRS transliavimo bendrovės pastato (esančio Akademiko Korolevo g., 13) lange žemėlapį su Ukrainos vėliava, dėl to buvo pakelti ant kojų saugumiečiai, tačiau jie nebuvo įleisti į transliuotojo pastatą.

Rusijos saugumo pajėgoms buvo parodytos durys, motyvuojant tuo, kad tai jautrus objektas, į kurio teritoriją negali būti įleidžiami svetimi asmenys, „Telegram“ kanale praneša „VChK-OGPU“.

„Aštriaregis, 49 metų vieno biuro centro darbuotojas Andrejus, stovėjęs priešais RTRS biuro būstinę, pastato lange įžvelgė žemėlapį su Ukrainos vėliava. Apie tai vyras pranešė policijai. Į įvykio vietą nedelsiant atvyko atsakingų policijos pareigūnų būrys“, – pažymima pranešime.

 

Anot jo, tarp saugumo pajėgų, buvo ir vietos kriminalinio tyrimo skyriaus vadovas, tačiau nė vienas iš jų nebuvo įleistas į televizijos centrą. Operatyvininkai išsiuntė užklausą už televizijos centro apsaugą atsakingam padaliniui ir laukia pranešimo apie „sabotažą“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(5)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()