Grandioziniai planai. „Mums nereikia revoliucijų.“ Rusija keis Konstituciją (Foto)  ()

Kam jam prireikė Konstitucijos pakeitimų?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-13 Grandioziniai planai. „Mums nereikia revoliucijų.“ Rusija keis Konstituciją (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ƒ„SerpomPo“, rašantis apie diktatorius, vagišius valdininkus, nekompetentingus politikus, gobšius oligarchus ir kvailus paprastus žmones, savo „Telegram“ kanale informuoja, kad Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas užsimojo keisti Konstituciją.

Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas, mūsų „sviedinys“, šiandien pasirodė su pareiškimu dėl Konstitucijos, sakydamas, kad „tikslūs Konstitucijos pakeitimai tikrai bus“.

Kas paskatino šį pareiškimą? Putino pranešimas apie savo dalyvavimą rinkimuose kovo 17 dieną? O gal Medvedevas kalbėjo „savarankiškai“ Peskovo spaudos sekretoriaus stiliumi? Mes nežinome.

Ir kokių pakeitimų? Iš naujo išnulinti Putiną? Įteisinti dublerius nustatant, kad valdžia gali būti perduota tik jiems? Tai būtų naujas žodis – niekas tokio dalyko dar neturėjo.

Dar Medvedevas pasakė: „Mums nereikia revoliucijų; mes, kaip sakoma, išnaudojome savo limitus XX amžiuje su revoliucijomis“.

 

Taigi jos buvo „išnaudotos“ praėjusį šimtmetį, bet jau naujas šimtmetis, ir atrodo, kad naujas limitas yra. Be to, oponentai paprieštaraus Medvedevui, sakydami, kad valdančiajam elitui, žinoma, niekada nereikia revoliucijų, bet jų vis tiek pasitaiko. Velniai jas griebtų. Ypač jei šalį valdo ekscentrikai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(30)
(-24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()