Istorija baigta. Solovėjus skelbia tiesą. Kodėl „General SVR“ tai darė (Foto, Video)  (2)

Spalio pabaigoje Rusijos politologas Valerijus Solovėjus pradėjo skleisti gandus apie Putino mirtį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-13 Istorija baigta. Solovėjus skelbia tiesą. Kodėl „General SVR“ tai darė (Foto, Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio pabaigoje Rusijos politologas Valerijus Solovėjus pradėjo skleisti gandus apie Putino mirtį. Jis teigė, kad Rusijos vadovas mirė, jo kūnas yra šaldytuve, tačiau apie Rusijos prezidento mirtį bus pranešta vėliau.

Šiandien Valerijus Solovėjus papasakojo, kodėl sugalvojo istoriją apie šaldytuve gulintį Putiną, rašo „Telegram“  kanalas „Intuicija podskažet“.

Jis sako, kad bandė „suteikti galimybę Rusijos opozicijai keistis ir daryti spaudimą, kad 2024 m. kovo mėnesį vyksiantys rinkimai būtų neteisėti“.

Anot Solovėjaus, Rusijos opozicija yra „demoralizuota, neturi aiškios, tikroviškos strategijos“. Tačiau „opozicija turėjo galimybę pasinaudoti „General SVR“ „Telegram“ kanalo sukurtu langu ir įsitraukti į režimo delegitimavimo procesą“.

Remiantis Valerijaus Solovėjaus „minimaliais vertinimais“ (be nuorodų į šaltinius), „70% Rusijos gyventojų girdėjo, kad Putino nebėra. Tuo tiki apie 20 proc. Ir apie 40% pripažįsta, kad tai įmanoma“.

„Žmonės pasiruošę pripažinti, kad rinkimai bus neteisėti. Tiesiog turėjome apie tai nuolat kalbėti. Rusijos opozicija galiausiai palaidos visas galimybes pakeisti situaciją“, – įsitikinęs Valerijus Solovėjus.

 

Spalio pabaigoje Valerijus Solovėjus pasakė, kad Putinas mirė, jo kūnas yra morge, tačiau apie tai bus pranešta vėliau.

„Ne dabar, o po dviejų ar trijų mėnesių, priklausomai nuo aplinkybių, Rusijos valdantis elitas paskelbs apie Putino mirtį“, – tuomet sakė Solovėjus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(57)
(-41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)