[ŽT] „Tai rezonansinis įvykis.“ Kas bandė „pasiklausyti“ Zalužno  ()

Įvykis turi būti kruopščiai ištirtas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bandymas pasiklausyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado Valerijaus Zalužno pokalbių yra Rusijos agresoriaus noras gauti informacijos apie Ukrainos gynybos pajėgų planus. Priešas naudoja pigesnius metodus, tokiais atvejais išleidžiama daug mažiau išteklių nei mūšio lauke.

Kompetentingos institucijos turi išnagrinėti situaciją. Tai pareiškė Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato pranešėjas Andrijus Jusovas.

Ukrainos teletilto „UA Razom“ eteryje jis sakė, kad tai iš tikrųjų buvo sensacija. Įvykis turi būti kruopščiai ištirtas.

„Tai, žinoma, rezonansinis įvykis. Šią situaciją turi ištirti kontržvalgybos agentūros, ypač SBU. Karas tęsiasi, o priešas įvairiais būdais bando gauti informaciją ir ištirti mūsų planus“, – pažymėjo Jusovas.

 

Andrijus Jusovas taip pat pabrėžė, kad tokiu būdu rusai mūšio lauke naudoja lengvesnius metodus nei pastangas mūšio lauke. Dabar belieka laukti tyrimo rezultatų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(2)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: