[ŽT] „Trečioji banga. Bus 60 000 kareivių.“ Skelbiama apie monstrišką puolimą  ()

Ruošiamasi trečiajai galingai puolimo bangai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Padėtis Avdijivkos rajone sparčiai aštrėja. Ten Rusijos kariuomenė sparčiai telkia rezervus trečiajam bandymui pralaužti Ukrainos gynybą.

Apie tai pranešė Ukrainos karo stebėtojas Oleksandras Kovalenko.

Jo duomenimis, iš Bachmuto krypties į Avdijivką perkeliama Rusijos ginkluotųjų pajėgų 57-oji motorizuotoji šaulių brigada. Dabar ten sutelkta 40 tūkst. karių grupė, kurios nepakanka, kad būtų galima užimti miestą per Kremliaus nustatytus terminus. Rusai nori ją padidinti iki 60 000.

„Net nepaisant Rusijos vadovybės nepasitenkinimo Avdijivkos srityje vykstančių veiksmų tempais, po nepavykusios antrosios puolimo bangos sukauptų išteklių Rusijos okupacinių pajėgų vadovybė neskuba panaudoti. Tai rodo kruopštų pasirengimą trečiajai puolimo bangai“, - perspėjo O. Kovalenko.

 

Jis tikina, kad iki Naujųjų metų pradžios rusai pradės plataus masto Avdijivkos puolimą. Ekspertas taip pat patikslino, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė greičiausiai ir toliau trauks rezervus į Avdijivką, kad pralaužtų Ukrainos gynybą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(13)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: