[ŽT] „Rusija su Ukraina nekariauja !“ Orbanas pribloškė visus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Stebėtojas 2023-12-22 09:27
Reikėtų trinktelni šitam priedurniui su plyta į galvą ir paaiškinti, kad nebuvo skelbta, kad bus trenkta, reiškia, netrenkta. Ir todėl jis su plyta į galvą negavo.
Benediktas 2023-12-22 09:33
Vakarai turi transformuotis, kad galėtų atlikti 'plytos trenkimo per galvą vaiksmus' propogandinstams. Kol kas propogandą vakarai prilygina žodžio laisvei. Troliai medijoje ir komentaruose liejasi laisvai. Vakarų piliečiai pradeda tikėti, ką tuose komentaruose pliauskia propoganda. Ir tada isrenka prorusiskas partijas, kurios sumazina jau realias laisves. Tai pats tikriausias hibridinis karas, kuriam vakarai nekuria jokios vakcinos, gal kuria, bet nesimato. Vakarams propoganda=žodžio laisvė. Diktatoriams propoganda=pats efektyviausias išrastas ginklas. Neisivaizduoju, kaip vakarai gali laimėt, kai nesigina. To dėka ir priėjome prie krizės ir toliau bus dar blogiau, jei šioje vietoje nesitransformuos.
Magnus 2023-12-22 13:29
? ir kas yra arbitras?
Benediktas 2023-12-22 15:38
Jei tavo el.paštas filtruoja spamą, tai irgi tavo teisių ir demokratijos pažeidimas? Gal Afrikos princas tau paliko turtus? Nerasi mano komnetaro, kuris nukreiptas prieš Lietuvą arba laisves, visos mano paranojiškos žinutės skirtos atkreiptį dėmesį, kad vakarai reaguoja neadekvačiai, judinasi per lėtai. Paranojika šioje vietoje judina, o ne stabdo. Propogandos skleidimas nelygu laisvei, tai kenkėjiška veikla ir labai galinga. Po demokratijų išnykimo bus parašyta, kad išnyko, nes nieko nedarė prieš melą, buvo suskaidytos ir nugalėtos. Labiau kenkia pasakymai, kad Rusija tikrai NATO nepuls, kad esam saugūs ir pan., kad apsaugos 5 straipnis, NATO milojoną kartų galingesnis. Jei norėtų tai mažojo pirštelio pajudinimu sutvarkytų Rusiją, Kinija, Iraną, Š. Korėja vienu metu. Svarbiausiam strateginiame kare šiuo metu, nesugeba per du metus užtikrinti Ukrainai amunicijos tiekimo.