[ŽT] „Reikia pasikalbėti su Putinu.“ Neįtikėtina. Ką siūlo Arestovyčius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2023-12-25 18:08
Tai yla lendą iš maišo, visgi neveltui išspyrė nevykėlį, taip galima kaltinti vakarus bailumu tiekti ginklus, vakarai tikrai per mažai padarė ir tebedaro, kita vertus nors palaikau Ukrainą, tačiau be tos paramos ji tikrai jau būtų pralaimėjusi, antrą tam kvailiui nedaeiną, kad taika bus tik tuomet, kaip kris Ukrainą, o Bučos įvykiai taps dėsningumu visoje Ukrainoje, bet tik mažmožis to kas laukai atėjus putino saulei, o kur skurdas, alkoholizmas, degeneraciją, labai greitai šis asilas pamiršo ką reiškia stalinas ir jo saulė, kaip dėl bado mirė milijonai žmonių, tai bent avies galva.
Benediktas 2023-12-25 18:29
Pasiklausau Arestovičiaus dažnai. Daugelis straipnių - ištraukos iš konteksto, siekiant jį kompromituoti. Daugeliui politikų labai toli iki Arestovičiaus intelekto mano nuomone.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-12-26 19:02
Intelektą gali turėti patį geriausią visoje planetoje, bet jei jį naudoji vien tik straipsnių/komentarų rašymuose, tai iš esmės esi nevykelis! Dalykas numeris vienas į kurį kreipiu didžiausią dėmesį rinkdamasis "autoritetą" (politiką, už kurį balsuoju ar pan.) yra tai, kiek žmogus yra linkęs menkinti kitus. T.y. jei kaip Celofanas savo "geriausiojo aš" įvaizdį formuoja menkindamas kitus, tai tokius dalbajobus iš karto metu iš kandidatų sąrašo. Paprastai tariant, kad mėlyna yra mėlyna daug proto įrodymams nereikia - sukurti mėlyniems dažmas proto reikia! O Arestovičius tėra šnekutis! Maždaug, ei aptarkim, ar norit, kad aš būčiau jūsų prezidentas? Ei liūte, ar nori, kad aš būčiau karys, sugebantis nukirsti tau galvą? Kol laukiau atsakymo liūtas nukando man pačiam galvą
Benediktas 2023-12-27 10:54
Ukrianai reikia Saakašvilio tipo politiko, kuris be skrupulų imsis korupcijos. Nors Gruzija dabar valdo prorusiskos jegos, jos vis tiek nesugebejo ant tiek nusodinti Gruzijos, nei ji buvo pries Saakasvilio atejima. Zelenskis atejo su haipu ir nieko nedare. Poroshenka - tas pats. Apskritai reikia prezidento, kuris imasi iniciatyvos del salies, o ne del savo valdzios. Zelenskis nori tapti diktatoriumi.