„Charkivas, Mykolajivas, Kyjivas yra Rusijos miestai.“ Medvedevas apie tikslus kitiems metams  ()

„Specialioji operacija tęsis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas pristatė karo Ukrainoje raidos ir galimų taikos derybų scenarijų 2024 metais.

Paskutiniame savo įraše, kurį paskelbė socialinėje žiniasklaidoje, Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos vicepirmininkas pasidalijo teorijomis apie Ukrainoje tebesitęsiančio konflikto ateitį.

Jo nuomone, kadangi Vakarų šalys Kyjivui valdžiai perdavė beveik visą ginkluotę, taikos derybų reikėtų tikėtis artimiausiais mėnesiais. Tačiau jie bus vykdomi tik Rusijos sąlygomis.

1. „Specialioji operacija tęsis, jos tikslu išliks Ukrainos karių nuginklavimas ir dabartinės Ukrainos valstybės atmetimas nuo neonacizmo ideologijos.“

2. „Akivaizdu, kad valdančio Banderos režimo pašalinimas nėra deklaracija, bet svarbiausias ir neišvengiamas tikslas, kuris turi ir bus pasiektas“, – rašė jis.

3. „Odesa, Dnepropetrovskas, Charkivas, Mykolajivas, Kyjivas yra Rusijos miestai, kaip ir daugelis kitų laikinai užimtų. Visi jie vis dar pažymėti geltona ir mėlyna spalvomis popieriniuose žemėlapiuose ir elektroninėse laikmenose“, – pridūrė jis.

 

Pasak Dmitrijaus Medvedevo, Rusija niekada neatmetė pasiūlymų dėl taikos derybų, tačiau ji visada pabrėžė, kad jos gali trukti labai ilgai „iki visiško Banderos, Šiaurės Atlanto Aljanso karių pralaimėjimo ir kapituliacijos“.

Tai ne pirmas kartas, kai Dmitrijus Medvedevas skelbia savo politines prognozes ateinantiems metams. Labai panašus tekstas jo socialinių tinklų profiliuose pasirodė praėjusių metų gruodžio 26 d.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(27)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: