[ŽT] Šiurpus vaizdas. Numuštos raketos nuolaužos pataiko į daugiabutį (Video)  ()

Ukraina išgyveno milžinišką mišrią dronų ir raketų ataką. Rusija, atrodo, atvirai taikėsi į gyvenamuosius rajonus, ligonines, prekybos centrus. Galbūt taip keršija už desantinio laivo „Novočerkassk“ sunaikinimą gruodžio 26 d., galbūt - už kelių Su-34 numušimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad Rusija naujausioje savo masinėje atakoje naudojo „Ch-47 Kinžal“, S-300, Ch-22/-32 ir Ch-101/-50 raketas, daug dronų. Atakoje dalyvavo 18 strateginių bombonešių-raketų platformų. Nuostoliai dar skaičiuojami, bet panašu, kad Rusija panaudojo apie 110 raketų ir daugybę dronų. Atakuotas, Charkivas, Kyjivas, Lvivas, Zaporižia, Dnipras, kiti miestai. Yra žuvusių ir sužeistų.

Daug rusų raketų buvo numuštos, bet jų nuolaužos vis tiek yra mirtinai pavojingos. Šai Kyjive užfiksuota, kaip krentančios raketos nuolaužos pataiko į daugiaaukščio pastato stogą:

Tai - bent jau viena didžiausių rusų raketų atakų nuo karo pradžios. Anksčiau tokius masinius smūgius Rusija rengė po kitų Ukrainos pajėgų laimėjimų. Rusai mano, kad jų teroristiniai išpuoliai prieš Ukrainos žmones, medicinos įstaigas, prekybos centrus, gyvenamuosius rajonus yra deramas atsakas už karinių taikinių naikinimą Kryme. Tokių atakų vaizdai Rusijoje niekada nesukėlė pasipiktinimo, bet džiaugsmas jų socialiniuose tinkluose matomas kaskart.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(15)
(-13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: