Tikras pragaras. „Šiandien Rusija smogė beveik viskuo, ką turi“ (Video)  ()

Rusai paleido apie 110 raketų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per rytinį išpuolį Rusijos teroristai į Ukrainą paleido apie 110 įvairaus tipo raketų. Tai pranešė „RBC-Ukraine“, remdamasi Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio „Telegram“ įrašu.

„Gimdymo namai, mokymo įstaigos, prekybos centras, daugiaaukščiai namai ir privatūs namai, komercinis sandėlis, automobilių stovėjimo aikštelė. Kyjivas, Lvivas, Odesa, Dniepras, Charkivas, Zaporižia ir kiti mūsų miestai. Šiandien Rusija smogė beveik viskuo, ką turi savo arsenale: „Kinzhal“, S-300, sparnuotomis raketomis, dronais. Strateginiai bombonešiai paleido Ch-101/Ch-505“, – rašė V. Zelenskis.

Anot jo, rusai paleido apie 110 raketų, kurių didžiąją dalį numušė oro gynybos pajėgos. Tačiau dėl apšaudymo yra žuvusiųjų ir sužeistųjų. Visos tarnybos dirba sustiprintu režimu ir teikia reikiamą pagalbą nukentėjusiems.

 

„Užuojauta žuvusiųjų šeimoms ir draugams, greito pasveikimo sužeistiesiems. Tikrai atsakysime teroristams už jų išpuolius. Ir kovosime, kad būtų užtikrintas mūsų šalies, kiekvieno miesto, visų mūsų žmonių saugumas. Rusų teroras turi pralaimėti – ir būtent taip bus“, – pabrėžė prezidentas.

 

Rusijos teroristai nuo pat nakties atakavo Ukrainą raketomis ir bepiločiais orlaiviais-kamikadzėmis. Sprogimai įvyko daugelyje vietų: Kyjivo, Charkivo, Lvivo, Dniepro, Odesos, Sumų ir Čerkasų regionuose.

Keturiuose didžiuosiuose Ukrainos miestuose dėl išpuolio dega namai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(17)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: