Teisingumas yra! Ukrainoje žuvo „Tuluno maniakas“. Rusas, prievartavęs ir žudęs moteris 30 metų. Kas įvyko  ()

Prievartautojas ir žudikas iš Rusijos Ukrainoje kovojo tris savaites.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teisingumas yra! Per kovas ​​Ukrainoje mirė Pavelas Šuvalovas, kuris Rusijos Federacijoje dėl savo nusikaltimų – serijinių žmogžudysčių ir prievartavimų – vadinamas „Tuluno maniaku“.

2023 metų balandį rusas pasirašė sutartį su privačia karine kompanija ir išėjo į karą. Po trijų savaičių kovų jis mirė, o Rusijos armija vis dar neišnešė jo kūno iš mūšio lauko.

Prievartautojo likimas buvo aprašytas Rusijos propagandinėje žiniasklaidoje Lenta.ru.

Rusijos žurnalistai informaciją gavo iš Rusijos teisėsaugos institucijų. Saugumo pareigūnai paaiškino, kad „Tuluno maniakas“ sutiko sudaryti sutartį su privačia karine kompanija 2023 metų balandį. Kompanijos pavadinimas nenurodytas.

Pasiruošimas mokymų stovykloje vyko keletą dienų, o jau gegužės 6 dieną rusas atsidūrė fronte Ukrainos Luhansko srityje. Šuvalovas kovojo tik 23 dienas – mirė gegužės 29 dieną, rašo Rusijos žiniasklaida. Jo kūnas jau aštuntą mėnesį guli kažkur Luhansko srityje – informaciją patvirtino trys žmonės, su kuriais kalbėjosi žurnalistai.

 

Pavelas Šuvalovas arba „Tuluno maniakas“ – 55 metų rusas, 2021 m. nuteistas kalėti 24 metus, rašoma portale „The Insider“. Vyras buvo pripažintas kaltu dėl dviejų žmogžudysčių ir 27 išžaginimų. Jis nusikaltimus vykdė 28 metus, nuo 1991 iki 2019 m. Vietovė, kurioje jis veikė, buvo Tuluno miestas Rusijos Federacijos Irkutsko srityje, 4 tūkst. km nuo Ukrainos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()