„Nejaugi Šoigu ir Gerasimovas dirba Zelenskiui?!“ Išdavikas pakraupęs, ką padarė Rusija  ()

Ukrainos išdavikas apkaltino Rusijos karinę vadovybę, kad ši dirba Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Z-kanalai ir ultrapatriotai džiūgauja dėl oro smūgio Ukrainai, kolaborantas Igoris Dimitrijevas susimąstė apie šio karo nusikaltimo pasekmes. Jis net įtarė, kad Rusijos karinė vadovybė dirba Ukrainai.

Gruodžio 29 d. rytą I. Dimitrijevas savo „Telegram“ kanale paskelbė piktą žinutę, praneša Dialog.UA.

Dimitrijevas pažymėjo, kad Rusijos ataka smogė daugiaaukščiam pastatui Odesos rajone, kuriame jis kadaise buvo išrinktas vietos deputatu. Prieš karą, pažymėjo išdavikas, ten buvo stiprios prorusiškos nuotaikos. Tačiau ne dabar.

Šiandieninė oro ataka, pažymėjo jis, susijusi ne tik su tuo, kad Ukrainoje nyksta gero požiūrio į Rusiją likučiai.

„Kokį poveikį tai turės? Masinės raketų atakos turėtų psichologiškai palaužti Ukrainos gyventojus ir atimti iš jų valią priešintis. Kol Vakarai užsiėmę kažkuo kitu, galima prasisukti. Tačiau iš tiesų taikdariškos ukrainiečių nuotaikos prasiveržia būtent tais laikotarpiais, kai raketos neskrenda... O po raketų smūgių ir civilių žūčių vėl įsiplieskia nesutaikoma neapykanta. Matyt, šiandienine raketų ataka Rusijos vadovybė padeda Zelenskio mobilizacijai ir paspartinti vakarietiškų ginklų tiekimą​“, - rašė išdavikas.

Jis taip pat išreiškė įsitikinimą, kad ši ataka esą buvo kerštas Ukrainai už Rusijos bombonešių sunaikinimą Chersono srityje ir karinį laivą „Novočerkask“.

Karo ekspertai laikosi kitokios nuomonės. Jie pažymi, kad smūgiui buvo ruoštasi gerokai iš anksto: Rusijos Federacija kelis mėnesius kaupė raketų atsargas, rengė būdus, kaip apeiti oro gynybą, ir rengė jungtinio puolimo planą.

Naujausiais duomenimis, gruodžio 29 d. rytą per masinį smūgį žuvo mažiausiai 18 civilių ir daugiau kaip 100 buvo sužeista. Buvo apgadinti gyvenamieji pastatai, gimdymo namai ir kritinė infrastruktūra.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(13)
(-9)

Komentarai ()