Sankcijos nepadės. Vienintelis būdas sustabdyti raketų terorą  ()

Vakarų sankcijos nesustabdys Rusijos atakų prieš Ukrainą. Tik Ukrainos ir Rusijos raketų lygybė užkirstų kelią Rusijos terorui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Razumkovo centro energetikos programų direktorius Volodymyras Omelčenko teigia, kad būtina, „kad rusai jaustų tą patį, ką jaučia“ ukrainiečiai.

Jis pažymėjo, kad Vakarų sankcijomis, ypač JAV, nesiekiama visiškai sugriauti Rusijos ekonomikos. „Bidenas aiškiai pasakė, kad padės Ukrainai tiek, kiek turės galimybių. Tai yra, jis nesako, kad reikia stabdyti Rusiją, kad Ukraina laimėtų ir pan. Tai yra politiniai sprendimai. Taip, jie stengsis padidinti šio karo pasekmes Rusijai, bet ne iki kritinės ribos. Tai yra, jie neįves tokių sankcijų, kurios iškeltų Rusijos ekonomikos žlugimo klausimą“, – sakė Omelčenko.

Todėl, anot jo, sankcijų spaudimas nesustabdys Rusijos raketų atakų.

 

„Vienintelis būdas – pasiekti Ukrainos ir Rusijos raketų paritetą. Tai yra, reikia vidutinio nuotolio raketų, kad galėtume smogti atgal, kad rusai jaustų tą patį, ką jaučiame mes. Be šio karinio pariteto pasiekimo, visų pirma raketų srityje, jokios sankcijos Rusijos nesustabdys“, – apibendrino Omelčenko.

(59)
(3)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: